Skrivekunst

SKRIVEKUNST OG LITTERATUR

 

Et skrive og litteraturkursus er for dig, der ønsker at skrive eller har skrevet skønlitteratur i form af lyrik og prosa. Det er også for dig, som interesserer sig for ny litteratur, og ønsker at blive en bedre læser. 

For forfatteren handler et skrivekursus om at blive bedre til at skrive. Det gør man selvfølgelig ved at skrive, og blive mere bevidst om sin skrift. Men også ved at blive en bedre læser, forstå hvilke virkemidler teksten bruger, og hvilke oplevelser, den skaber i læseren.

Alle mennesker har noget at fortælle, og noget at skrive om. Som forfatter handler det om at blive en bedre tekstlæser og forfatter uanset det niveau, du befinder dig på, og hvilken genre du skriver i.

For læseren handler det om at kunne fortælle om og begrunde sin læseoplevelse. At stole på sin oplevelse af teksten. Det er sværere end man tror, når oplevelsen skal begrundes i tekstens ord og sætninger. 

På kurset mødes tekst-producenten og konsumenten hinanden i læsningen. Omdrejningspunktet er læseoplevelsen, men fra hver sin position. På kurset arbejder vi både med elevtekster og tekster af andre forfattere.

Klik på "Litteraturkursus" herunder for at læse mere om kurset.

【丰胸产品】但是传统制作的酒酿蛋工艺复杂,古老落后,效果缓慢且不集中粉嫩公主酒酿蛋,长期食用还易长胖,所以并没有被广泛流传。我喝的酒酿蛋丰胸丰胸产品是粉嫩公主酒酿蛋金奖销售周媛提供的酒酿蛋。周媛的酒酿蛋是在传统酒酿蛋的基础上改良的,加入了泰国野葛根丰胸圣品丰胸方法,效果较之传统酒酿蛋好三倍不止,并且只针对胸部发育,不长胖丰胸最快方法