Skrivekunst fra 7. klasse

Skrivekunst fra 7. klasse 

 

Hvad er et digt og skal det rime? Og hvordan skaber man en hovedperson som er troværdig og fungerer i en fortælling? Går du rundt med ideen til den næste Pippi eller Harry Potter, så meld dig til skriveskolens skrivekunst-kursus for børn og unge. 

 

Du behøver ikke selv at skrive, det er også en rigtig god måde at blive bedre til at læse og forstå litteratur, så du kan blære overfor din dansklærer. Vi læser både de tekster vi laver i løbet af kurset, og kigger også bredt på litteratur, både ungdoms og voksen litteratur. Og vi læser dansk og international litteratur i oversættelse. Kurset egner sig elever fra 7. klasse og frem.

 

Ring til os for tilmelding. Undervisningen foregår mandag eller efter aftale.

 

Varighed 120 min. i 7 uger. Deltagerbetaling kr. 500. 

Sted Lærer Dag
Kulturskolen Henrik Majlund Toft  Mandag aften 

Kursusstart: aftales ved opstart

Alternativt kan aftales individuelle forløb. Tjek dette link: Skriveskole (kultursko.dk)

Underviser:
Henrik Majlund Toft er forfatter og uddannet i litteratur, og arbejder bl.a. som oversætter og redaktør, og har undervist på bl.a. Forfatterskolen, Københavns og Aarhus Universitet, foruden at være kunstnerisk leder af Kunsthal for maritim æstetik i Grenaa.

 

【丰胸产品】但是传统制作的酒酿蛋工艺复杂,古老落后,效果缓慢且不集中粉嫩公主酒酿蛋,长期食用还易长胖,所以并没有被广泛流传。我喝的酒酿蛋丰胸丰胸产品是粉嫩公主酒酿蛋金奖销售周媛提供的酒酿蛋。周媛的酒酿蛋是在传统酒酿蛋的基础上改良的,加入了泰国野葛根丰胸圣品丰胸方法,效果较之传统酒酿蛋好三倍不止,并且只针对胸部发育,不长胖丰胸最快方法