Karrusel

Karrusel betyder hos os, at du "roterer rundt" og og prøver forskellige instrumenter. På den måde kan du måske finde det instrument der skal være dit fremover.

Det er vigtigt at spille sammen med andre og at komme i gang med det tidligt.

At spille sammen drejer sig om at bidrage med det, man kan, og i fællesskab blive bedre. Både øvede og begyndere kan være med.

Gennem sammenspillet styrkes evnen til at lytte, spille og opleve helheden. Puls, rytme og periodefornemmelse udvikles, og børnene kommer til at bruge mange forskellige sider af deres musikalitet.

Hvis du er i tvivl om hvilket af nedenstående hold du skal på, skal du bare tilmelde dig et alderssvarende hold. Vi sætter holdene sammen så godt som vi kan (ift. interesse, alder, niveau, geografi osv) og vender tilbage til dig med et forslag. Skriv dine eventuelle ønsker i bemærkningsfeltet. De fleste hold starter i uge 35.  

Tilmeld

Swing Kings – Karrusel (4. og 5. klasse)

Kom, hvis du har lyst til at lære instrumenterne at kende, og kom hvis du kan spille, men har lyst til at spille sammen med andre. Her spiller vi masser af rock, pop og andre stilarter på elguitar, trommesæt, bas, conga, keyboard samt synger i mikrofon. For at styre den enkeltes musikalitet bredt arbejder vi desuden løbende med bl.a. rytmisk træning.

Vi opretter hold alle steder i kommunen. Vi skal blot have 6 tilmeldte. Derefter arbejder vi videre med at skaffe en lærer.

Varighed 60 min. i 30 uger)

Sted Lærer Dag
Auning Skole Nicolai Huse Jacobsen Mandag eller onsdag eftermiddag
Langhøjskolen Annette Møs Onsdag
Kulturskolen Grenaa Nicolai Huse Jacobsen Torsdag eftermiddag
Grenaa Jonas Kardyb Mandag eftermiddag
Tilmeld

Funky Freaks – Karrusel (6. og 7. klasse)

Her bliver der fyldt på. Vi skal spille tunge rockrytmer og lækre dansebeats. Fokus på rytmer, trommer, sang, bas, guitarer og keyboards. Rytmisk træning vil også indgå. Kom og vær med til at groove - både begyndere og øvede kan melde sig.

Vi opretter hold alle steder i kommunen. Vi skal blot have 6 tilmeldte. Derefter arbejder vi videre med at skaffe en lærer.

Varighed 60 min. i 30 uger

Sted Lærer Dag
Auning Skole Nicolai Huse Jacobsen Mandag og onsdag
Kulturskolen Grenå Nicolai Huse Jacobsen Torsdag eftermiddag
Grenaa Jonas Kardyb Mandag eftermiddag
Tilmeld

Sangskrivning

Dette tilbud er for dig, der gerne vil lave din egen musik og dine egne sange. Måske har du allerede lavet flere sange selv eller sammen med dit band, men vil gerne udvikle dem og savner inspiration til at komme videre?

Det kan også være, at du aldrig før har prøvet at lave din egen musik, men bare gerne vil i gang? Mulighederne er mange, for her er det dig og din musik, det handler om!

Vi foreslår måske et hold hvis der er flere, som vi tror, der passer sammen. 

Ring til os så vi kan finde den bedste lærer og det bedste tilbud der passer til dig. 

【丰胸产品】但是传统制作的酒酿蛋工艺复杂,古老落后,效果缓慢且不集中粉嫩公主酒酿蛋,长期食用还易长胖,所以并没有被广泛流传。我喝的酒酿蛋丰胸丰胸产品是粉嫩公主酒酿蛋金奖销售周媛提供的酒酿蛋。周媛的酒酿蛋是在传统酒酿蛋的基础上改良的,加入了泰国野葛根丰胸圣品丰胸方法,效果较之传统酒酿蛋好三倍不止,并且只针对胸部发育,不长胖丰胸最快方法