Bands

Band er et nutidigt udtryk for orkester. Ordet har engelsk oprindelse. Et band består af to eller flere musikere, der spiller på samme – eller på forskellige instrumenter, evt. ledsaget af sang. Et band med over tolv musikere kaldes et bigband. Af øvrige underkategorier kan f.eks. nævnes: Brassband, danseband, steelband, jazzband, rockband, coverband...

(se på prissiden)

Tilmeld

Landstrygerne (7-99 år)

Musikskolerne i Norddjurs og Syddjurs Kommuner har et fælles strygerorkester under ledelse af Lotte Ernst. Orkesteret optræder jævnligt og øver hver 14. dag på et centralt beliggende sted.

Spørg Lotte Ernst om nærmere oplysninger på 21 26 41 61

Varighed 75 min.hver anden uge i løbet af 30 uger.

Sted Lærer Dag
Ikke fastlagt Lotte Ernst Ikke fastlagt

Bands og orkestre (fra 11 år)

Her spilles rock, blues, funk, heavy mm. Du skal have spillet på dit instrument i mindst et år og du skal modtage undervisning på dit instrument sideløbende.

Vi kan bruge bas, klaver, keyboard, trommer, guitar, blæsere og sangere. Det er vigtigt, at du møder hver gang, da alle i orkesteret er afhængige af hinanden. Holdsammensætning efter alder.

Vi opretter hold alle steder i kommunen. Vi skal blot have 6 tilmeldte. Derefter arbejder vi videre med at skaffe en lærer.

Varighed 60 min, i 30 uger.

Sted Lærer Dag
Auning Nicolai Huse Jacobsen Onsdag
Grenaa Nicolai Huse Jacobsen Tirsdag og Torsdag
Tilmeld

Bands og orkestre (fra 15 år)

For elever der i forvejen går til instrumentalundervisning i musikskolen og som er rutinerede på deres instrumenter. Holdet henvender sig til unge fra 7.-10. klasse. Man tilmelder sig med sit instrument (husk at skrive det på tilmeldingsblanketten).

Der spilles flere forskellige genrer og arbejdes i dybden med numrene. Vi tager udgangspunkt i elevernes ønsker. Alt efter holdets behov og interesser kan der også arbejdes med solospil/improvisation, teori og hørelære ud fra en praktisk vinkel, samt med at komponere numre selv. Holdstørrelse på 5-8 personer (der trækkes lod, hvis alt for mange tilmelder sig).

Vi opretter hold alle steder i kommunen. Vi skal blot have 6 tilmeldte. Derefter arbejder vi videre med at skaffe en lærer.

Varighed 60 min. i 30 uger.

 

Sted Lærer Dag
Auning Nicolai Huse Jacobsen Onsdag
Grenaa Nicolai Huse Jacobsen Tirsdag og Torsdag
Tilmeld

E-KA - Efter KulturAkademiet

Holdet "E-KA - Efter KulturAkademiet" henvender sig til de elever , som på sigt vil noget x-tra med musikken.

Du har spillet/sunget på dit instrument i mindst 5 år. Du har sikkert store planer med din musik, men har måske ikke tid til selv at få et band op at stå, eller gå på Kulturakademiet, grundet lektier på gymnasiet, arbejde eller lign.
Holdet henvender eks. til elever der kommer hjem fra efterskole og gerne vil fortsætte med at spille med andre dygtige elever.
Unge, der påtænker at søge ind på en musikfaglig uddannelse eks. MGK & Konservatoriet. Sangskrivere, der kunne tænke sig at høre deres egen sang backet godt op af gode musikere.
Vi påtænker at holde et højt musikalsk niveau på holdet men respekterer at eleverne sikkert har travlt på gymnasiet med lektier.
Indholdet: Tænk R&B, Jazz, lækker Pop/Soul, egne numre, Funk & Rock. Repertoiret og øvrigt indhold bliver lagt med udgangspunkt i elevernes ønsker.
Vi håber med dette hold at være med til at stimulere Djurslands ungdoms-musikmiljø

Aldersklasse 17 - 25 år
Lektionslængde 60 min.

Sted Lærer Dag
Kulturskolen Grenaa Nicolai Huse Jacobsen Torsdag
eftermiddag/aften
Kulturværkstedet Auning Nicolai Huse Jacobsen Mandag eller Onsdag
Tilmeld

Improvisationsholdet

Kan du lide at improvisere på dit instrument og vil du gerne lære mere om det?
På dette hold vil der blive improviseret indenfor, og ved siden af, forskellige stilarter. Der bliver spillet en masse, og derudover vil der være lidt om teori og skalaer. Improvisation er super sjovt til at lære en masse om musik og sit instrument.

Alder: 14 år og opefter
Lektionslængde 60 min.
Holdstørrelse min 3 deltagere

Sted Lærer Dag
Kulturskolen Grenaa Niels Vincentz Onsdag
eftermiddag/aften

Tilmelding sker sådan:
Tilmeld dig dit instrumentfag vælg 15 min. og skriv "IMPROVISATION" i bemærkninsfeltet.
(Så kan der være 4 på et hold)

 

Tilmeld