E-KA (Efter Kulturakademiet)

E-KA “Efter Kulturakademiet” er skolens højniveauhold. Eleverne er typisk 17 - 25 år gamle.  Holdet fungerer i praksis som et band og spiller mange koncerter. 

E-KA  henvender sig bl.a. til de elever, har tidligere gået på Kulturakademiet, elever der kommer tilbage til Kulturskolen efter at have været på efterskole og gerne vil fortsætte med at spille med andre dygtige elever.

Unge, der påtænker at søge ind på en musikfaglig uddannelse eks. MGK & Konservatoriet. Sangskrivere, der kunne tænke sig at høre deres egen sang backet godt op af gode musikere.

Vi påtænker at holde et højt musikalsk niveau på holdet men respekterer at eleverne sikkert har travlt på gymnasiet eller lign. med lektier.

Indholdet: Tænk R&B, Jazz, lækker Pop/Soul, egne numre, Funk & Rock. Repertoiret og øvrigt indhold bliver lagt med udgangspunkt i elevernes ønsker.

Vi håber med dette hold at være med til at stimulere Djurslands ungdoms-musikmiljø

Aldersklasse 17 - 25 år

Lektionslængde 60 min.

Fagligt indhold: 

30 gange 60 min (Disse bruges på undervisning, koncerter m.m.)

Sammenspil, hvor vi arbejder med Sammenspil groove, improvisation, formidling,  personligt udtryk på instrumentet og improvisationsteori. 

Fælles afslutningsshow:

Eleverne deltager i Kulturakademiets afslutningsshow, hvor de spiller ca. 7 numre.

Alt dette foregår i et socialt fællesskab med andre unge som tager musikken ligeså seriøst som dig. Det vores håb og ønske at eleverne bliver brugt i skolen men også på kryds og tværs hos f.eks vores nære samarbejdspartnere, hvor de er med til at løfte det musikalske og kunstneriske niveau rundt i kommunen.  Kontakt koordinator Nicolai Huse Jacobsen på tlf: 27204088 for mere information vedrørende E-KA.

Meld dig til via linket her på siden.

 

 

 

Tilmeld
【丰胸产品】但是传统制作的酒酿蛋工艺复杂,古老落后,效果缓慢且不集中粉嫩公主酒酿蛋,长期食用还易长胖,所以并没有被广泛流传。我喝的酒酿蛋丰胸丰胸产品是粉嫩公主酒酿蛋金奖销售周媛提供的酒酿蛋。周媛的酒酿蛋是在传统酒酿蛋的基础上改良的,加入了泰国野葛根丰胸圣品丰胸方法,效果较之传统酒酿蛋好三倍不止,并且只针对胸部发育,不长胖丰胸最快方法