Covid 19

 

29.november 2021: 
Seneste udmelding vedrørende COVID 19 går ud på at man, hvis man opholder sig på Kulturskolen, skal kunne fremvise et gyldigt coronapas hvis man er 15 år eller derover. 
Coronapasset skal fremvises på forlangende af skolens ansatte. 
Vi håber på alles forståelse for dette.

 

 

Mere generelt om COVID-19 og Kulturskolen

Herunder kan du læse, hvordan Kulturskolen Norddjurs håndterer undervisning i forbindelse med COVID-19. 

Hvis du er hjemsendt i forbindelse med nedlukning af din institution/skole/arbejdsplads bedes du kun møde frem, hvis du kan fremvise en negativ Covid-19 test. 

Alternativt kan du tilbydes fjernundervisning efter aftale med din lærer. 

Kulturskolen følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og træffer alle relevante forholdsregler, så undervisningen kan gennemføres med så få ændringer som muligt. Vi gør alt, hvad vi kan, for at elever og forældre kan føle sig helt trygge ved at komme til undervisning hos os. 

Vi beder alle vores elever og forældre om at vise hensyn: hold afstand, brug håndsprit og vigtigst af alt: bliv hjemme ved sygdom, ved mistanke om corona-smitte, og hvis du, som tidligere nævnt, er hjemsendt pga COVID 19.  

Det samme gælder for kulturskolens ansatte. 

Kulturskolens ansatte kan, om nødvendigt, sende elever hjem, hvis de udviser symptomer. Det er rigtig ærgerligt at gå glip af undervisningen, men det kan desværre være nødvendigt i nogle tilfælde. 

Husk at medbringe eget instrument (hvis muligt), mikrofon, egne noder, trommestikker etc. Blæserne bedes medbringe eget håndklæde/ viskestykke til optørring af kondensfugt. 

 

Retningslinjer for fjernundervisning 

Fjernundervisning er et værktøj, som anvendes i tilfælde af at elev eller lærer er forhindret i normalt fremmøde pga. isolation med henvisning til Covid-19, eller i tilfælde af generel nedlukning. 

Fjernundervisning benyttes ikke som alternativ til afbud af andre årsager. 

Fjernundervisning tilbydes pt. til individuelle elever og elever på små-hold.  

Elever, der er forhindret i fremmøde jf. ovenstående kan tilbydes fjernundervisning. Såfremt dette ønskes, skal dette aftales med den pågældende underviser senest kl 12 dagen før undervisning finder sted. 

I tilfælde af COVID-19-relaterede aflysninger eller generel nedlukning tilbydes fjernundervisning i størst muligt omfang. 

Det er op til underviseren at tilrettelægge fjernundervisningen indhold under hensyntagen til, hvad der giver bedst mening for både lærer og elever. 

Nyttige links: 
Danske Musik- og Kulturskolers anbefalinger vedr. Covid-19 
KLs information om Covid-19 
Sundhedsstyrelsens pjece om tilbagevenden efter COVID-19 

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at skrive eller ringe til Kulturskolen. 

【丰胸产品】但是传统制作的酒酿蛋工艺复杂,古老落后,效果缓慢且不集中粉嫩公主酒酿蛋,长期食用还易长胖,所以并没有被广泛流传。我喝的酒酿蛋丰胸丰胸产品是粉嫩公主酒酿蛋金奖销售周媛提供的酒酿蛋。周媛的酒酿蛋是在传统酒酿蛋的基础上改良的,加入了泰国野葛根丰胸圣品丰胸方法,效果较之传统酒酿蛋好三倍不止,并且只针对胸部发育,不长胖丰胸最快方法